Enkele richtlijnen en tips

Mee te brengen : lakens, hoofdkussenovertrekken, handdoeken..

- Zowel binnen als buiten steeds een plastic tafellaken (voorradig) op de tafels leggen indien die gebruikt worden.

- De stoelen aan de eettafel nooit volledig onder de tafel schuiven (dit schendt)

- Gelieve alles grondig te reinigen voor het einde van de verhuurperiode. Indien niet in orde zal een toeslag voor de kosten van een kuisfirma aangerekend worden. Het nodige materiaal is aanwezig.  Parket nooit reinigen met water, wel met swiffer

- Niet met schoenen op het parket lopen

- Altijd opletten dat de kookplaten volledig uit zijn, er mag geen lichtje meer branden. Om aan te steken, gewoon op de gewenste knop wrijven (niet hard duwen)

Er is een aparte sleutel voor het gebouw van het zwembad. Het zwembad zelf is te betreden met een batch die aanwezig is in het appartement. In het zwembad is een badmuts verplicht, dus meebrengen indien u wenst te zwemmen. Momenteel nog registreren (coronamaatregel). Formulieren op het appartement.

- Herenfiets is ter beschikking in het fietslokaal onder de trap naast het zwembad. Grijs/blauwe Oxford met triatlonstuurtje. Slotnummer 8290. Gelieve altijd vastleggen indien je hem ergens parkeert.

Parking is te bereiken langs de Heesterstraat.  (op het einde links omhoog rijden)Niet parkeren op het eerste deel waar nummerplaten zijn bevestigd op de muurtjes. Indien de parking volzet is, kan je parkeren in de Heestersstraat of omringende straten. daar is er schijfverplichting op weekends en vakantiedagen. Telkens 4 uur van 11u00 tot 19u00 (dus 1X verplaatsen)

- vaatwas is momenteel buiten gebruik

- Vuilnis in zakken naar beneden in de containers op niveau -1 (tegenover de ingang)

Niet te veel elektrische toestellen tezelfdertijd laten werken, (inclusief douche). Dit kan een doorgebrande zekering veroorzaken).